KantorenPharos

Sheryl Leysner: creativiteit in functie

In het interieurontwerp van Sherylleysner Interior Architecture komen de kernwaarden van Pharos samen – gezond, duurzaam, energiek en een levendige community.

Verbinding in ontwerp

Sherylleysner Interior Architecture ontwerpt ruimtes die uitnodigen tot ontspanning en ontmoeting en die de kernwaarden van Pharos met elkaar verweven. Zo vormen de gemeenschappelijke ruimtes het visitekaartje van het gebouw. Met een tijdloos ontwerp en het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen, heeft Team Leysner een geheel gecreëerd dat toekomstbestendig is. Er is gekozen voor duurzaam bamboe en biologisch afbreekbare lak en verf. Waar mogelijk zijn er hergebruikte materialen toegepast. Zo bestaat een deel van het tapijt uit afgekeurde tegels en zijn sommige wanden bekleed met vilt van restanten van gordijnstoffen.

The Lighthouse

De bovenste verdieping van Pharos heet heel toepasselijk The Lighthouse. Dit is de ontmoetingsplek van het gebouw met een lounge, een reload room, werkplekken en verschillende overleg- en presentatieruimtes.

Verlichting en kroonluchters

De verlichting is eigen ontwerp van Sherylleysner, onder de naam Ruwe Bolster. De verschillende lampen brengen de thema’s van Pharos op een prachtige manier samen. Zo slaan de Smash It-tennislampen op Maximum Health, de spiegellampen, genaamd Mirror Mirror, verwijzen naar Vibrant Community, de verlichting met flessen onder de titel On The House staat voor No Waste en What A Hit is de kroon op het werk, deze staat voor Total Energy en maakt het atrium tot een prachtige entree.