Thema Rubriek

Koninklijke Ginkel Groep: een groene oase

Een gezonde werkplek is gezond wanneer werknemers zich vitaal en happy voelen. En men voelt zich pas écht happy in een groene omgeving. Daarom is Koninklijke Ginkel Groep al sinds 1903 op een missie om leef- en werkruimtes te vergroenen. Zo zijn ze ook aan de slag gegaan in Pharos, want groen is onmisbaar in een gezonde leefomgeving.

Lees verder

Studio Solarix: werkplek vol energie

De innovatieve zonnepanelen van Studio Solarix geven een stralend architectonisch accent aan Pharos en dragen tegelijkertijd bij aan de verduurzaming van het gebouw door middel van het opwekken van energie.

Lees verder

The Farm Kitchen: de toekomst is lokaal

Groente-sterrenchef Jonathan Karpathios leidt het nieuwe restaurant The Farm Kitchen in Pharos. Dit nieuwe food-fenomeen gaat uit van lekkere, gezonde en lokale voeding direct vanaf het boerenerf naar de lunchtafel.

Lees verder

Ionair: zo fris als de Alpen

Ionair zuivert vervuilde binnenlucht en zet deze om in gezonde lucht die net zo fris is als in de Zwitserse Alpen. Zo verandert Ionair, Pharos in een gezonde en veilige werkomgeving, ook in tijden van deze Corona-pandemie.

Lees verder

Ekotex: verf die de lucht zuivert

De muurverf die in Pharos is gebruikt is een volledig natuurlijk product op basis van kalk. Verf is normaal gesproken een erg vervuilend product. Zo wordt er in Nederland per jaar meer dan 10.000.000 kg verf verbrand. Dit is erg schadelijk voor mens en milieu.

Lees verder

Healthy Workers: meten is weten

Healthy Workers maakt Pharos slim en gezond. Het platform biedt eigenaren, beheerders en gebruikers de juiste tools en inzichten om de gezondheids- en duurzaamheidsprestaties te optimaliseren. Dit leidt tot de juiste data-gedreven keuzes bij alle verbeteringen binnen Pharos.

Lees verder