Pharos

Bouw mee aan de gezondste werkcommunity van Europa

Midden in de Randstad en met uitzicht op Schiphol staat Pharos: een kantoorgebouw dat de komende jaren wordt getransformeerd tot de meest gezonde, sociale en energieopwekkende werkomgeving van Europa. De nieuwe draai is op zoek naar de ‘crème de la crème’ van leveranciers die samen met ons nieuw leven in het gebouw blaast. Het Pharos consortium maakt dit mogelijk.

“De Pharos van Alexandrië is één van de zeven wereldwonderen van de klassieke oudheid. Deze vuurtoren deed dienst als baken en lichtpunt en gaf een vergezicht op de horizon.”

Pharos Consortium

De komende tijd maken we van één van de bekendste gebouwen van Hoofddorp een trots lichtpunt voor gezond en energiek werken. Dit doen we samen met huurders, partners en leveranciers.

Het consortium maakt van Pharos de meest energieopwekkende werkomgeving van Europa.

Gezamenlijk transformeren we de negentiende verdieping en de entree van Pharos tot een showcase voor innovaties op het gebied van gezond en energieopwekkend werken. Denk hierbij aan duurzame installaties, circulaire materialen of flexibele werk- en vergaderplekken. Maar ook aan een creatieve pitch-hoek, een gezonde ‘health bar’, een beweeghoek die energie geeft of een stiltekamer voor yoga, meditatie of een tukkie. We dagen de markt uit om met slimme, gezonde of duurzame oplossingen te komen.

Wat levert het op?

Deelnemende partijen krijgen een opdracht om hun oplossing op de negentiende verdieping en/of de entree van Pharos te realiseren. Ze dragen bij aan de meest gezonde werkcommunity van Europa. Hiermee zijn ze onderdeel van hét kennisnetwerk over gezond werken en worden meegenomen in de gehele communicatie rondom Pharos.

“In Pharos huur je geen vierkante meters vloeroppervlak maar kubieke meters gezonde werkomgeving.”

Doe mee!

Inschrijving voor deelname aan het Pharos Consortium is inmiddels gesloten. Houd de website van Pharos in de gaten voor meer informatie en updates.