Kantoren

Opening Pharos 19de verdieping met een live show op BNR Nieuwsradio

Met trots openen we vandaag met een live show op BNR Nieuwsradio officieel de 19de verdieping van Pharos. Ruim twee jaar hebben we samen met eigenaar Cairn en heel veel partners gewerkt aan een nieuw perspectief op gezond werken. In Pharos in Hoofddorp is dit perspectief werkelijkheid geworden.

Vandaag is de opening van het pièce de résistance van Pharos; de negentiende verdieping waar meer dan twintig innovatieve oplossingen om werken gezonder te maken samen komen. De negentiende is voor alle gebruikers in Pharos toegankelijk, en herbergt onder meer een bar, ontspannings- en concentratieruimtes en een auditorium.

We vieren dit met de live radio-uitzending The Friday Move van BNR vanuit de cocktailbar op de negentiende verdieping. Presentatie is in handen van Wilfred Genee en Jandino, daarnaast zullen gasten als Coen Swijnenberg, Sander Lantinga, Martin Koolhoven, Julius Jaspers, Pieter Heerma en Marjolein Moorman te horen zijn op vrijdag 1 november van 16.00 tot 18.30u.

Vooraf organiseren we vanaf 14.00 een mini-symposium waarin Guy van Liemt (Erasmus Universiteit) vanuit recent onderzoek vertelt over het verband tussen geluk op de werkvloer en de prestaties van organisaties.