Healthy Urban Office

LED-verlichting voor een gezond gebouw

In het kader van de Healthy Urban Office Challenge, die kantoren uitdaagt en op weg helpt richting een groen, gezond en slim gebouw, presenteert de nieuwe draai duurzame oplossingen en energieopwekkende tools.

Nummer 12: A&A Lighting & Tools 

A&A Lighting & Tools houdt zich bezig met LED-verlichting van de nieuwe generatie. Dat wil zeggen: LED-verlichting met een goed energielabel en daarmee dus een duurzame licht- en energiebron. A&A Lighting & Tools is gespecialiseerd in custom-made lichtplannen en kan in allerlei vormen LED-verlichting voorzien: uiteenlopend van openbare verlichting tot kantoorverlichting, en van kleine lichtbronnen tot grote lichtplannen.

Uit verschillende onderzoeken, waaronder een recent onderzoek van Harvard naar gezonde gebouwen, blijkt dat ‘goed’ licht belangrijk is voor een goede werkplek. Het geeft energie en stimuleert de productivtieit. Hiervan is LED-verlichting een goed voorbeeld. In veel gevallen kan de keuze voor LED-verlichting ook nog goed zijn voor milieu en portemonnee.

Speciaal voor de Healthy Urban Office Challenge biedt A&A Lighting & Tools in totaal 25% korting op alle LED-verlichting beschikaar aan de winnaar, om zo bij te dragen aan een gezond kantoorgebouw en -omgeving.

In het kader van de Healthy Urban Office Challenge Utrecht presenteren we dit voorjaar een reeks inspirerende tools die elk kantoor kan helpen energieopwekkende omgevingen te worden.
Lees hier meer over de Challenge.