KantorenPharos

Healthy Workers: meten is weten

Healthy Workers maakt Pharos slim en gezond. Het platform biedt eigenaren, beheerders en gebruikers de juiste tools en inzichten om de gezondheids- en duurzaamheidsprestaties te optimaliseren. Dit leidt tot de juiste data-gedreven keuzes bij alle verbeteringen binnen Pharos.

#EveryBuildingHealthy

Bij Healthy Workers vinden ze dat een gezonde werkplek een gegeven moet zijn, geen gift – want gelukkige werknemers maken bedrijven groot. Met hun holistische realtime platform maken ze het welzijn op werk tast- & meetbaar. Het verbeteren van het welzijn van werknemers levert een win-win op: het verhoogt de betrokkenheid van werknemers, verlaagt ziekteverzuim en helpt het met ’t aantrekken en behouden van talent.

Slimme gebouwen

Minder dan 2% van alle gebouwen biedt inzicht in prestaties rondom duurzaamheid en gezondheid. Pharos behoort, mede dankzij Healthy Workers, tot deze selecte groep slimme gebouwen en zorgt daarmee voor een optimaal binnenklimaat. Dat is belangrijk, want we leven 90% van onze tijd binnen, terwijl de luchtkwaliteit in gebouwen tot vijf keer slechter is dan buiten. Pharos behoort tot de top 10% die wel goed presteert op het gebied van gezondheid. En met een gezond binnenklimaat voel jij je gezonder en ben je minder snel moe. Daarnaast ben je tot wel 7,5% productiever!

Ons platform verbetert het welzijn van je werknemers, zodat ze op hun best zijn. Op werk — en daarbuiten.