Healthy Urban Office

Healthy Urban Office Challenge

In samenwerking met gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort en Economic Board Utrecht organiseert de nieuwe draai de Healthy Urban Office Challenge. De regio Utrecht gaat op zoek naar de meest inspirerende projecten op weg naar groene, gezonde en slimme kantoren. Bezig om het kantoor groener, gezonder en slimmer te maken? Doe mee en win een prijzenpakket ter waarde van €20.000 dat helpt de ambities te realiseren!

Op weg naar gezonde kantoren

Gezonde en groene gebouwen zijn goed voor mensen, organisaties, de economie en de maatschappij. De nieuwe draai maakt zich hier sterk voor. Samen met gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort, provincie Utrecht en Economic Board Utrecht dagen we daarom kantooreigenaren en organisaties in de regio Utrecht hun projecten voor groene, gezonde en slimme kantoren aan te melden voor de Healthy Urban Office Challenge.

Word hét voorbeeld van 2017

De eerste concrete stappen naar een gezonder, groener of slimmer gebouw zijn al gezet en het doel is de ambities naar een hoger niveau te tillen. De challenge biedt de kans om hét voorbeeld van 2017 te worden voor de regio en daarmee andere kantooreigenaren en –gebruikers te inspireren. Bovendien ontvangt de winnaar een prijzenpakket ter waarde van €20.000, met daarin allerlei producten en diensten die helpen om de ambities verder te realiseren. Denk hierbij aan oplossingen voor groen en gezond, adviestrajecten en toepassingen rondom energieneutraliteit en een beter binnenklimaat.

De deadline voor aanmelden voor de Healthy Urban Office Challenge is 28 april 2017. Aanmelden kan via de website.