Healthy Urban Office

Healthy Urban Office Challenge prijzenpakket

De winnaar van de Healthy Urban Office Challenge wint een bijzonder prijzenpakket ter waarde van €20.000,- dat, passend bij de ambities, naar eigen wens kan worden gebruikt om de plannen te realiseren. Hier een overzicht van het prijzenpakket.

Koninklijke van Ginkel Groep

Van Ginkel Groep stelt een groen schilderij van 72×72 cm. inclusief montage beschikbaar, ter waarde van  €500.

QwikSense

QwikSense biedt een gratis QwikIt aan. Hiermee krijgt een kantoor inzicht in het niveau van het binnenklimaat en waar zij, door middel van ‘quick wins’ en langetermijn-investeringen,  zichzelf kan verbeteren.

Ecocreation

Ecocreation stelt een gratis consult ‘optimaliseren processing keukenafval’ en €1.500 aanschafkorting op een composteermachine beschikbaar.

Lomboxnet / We Drive Solar

Lomboxnet / We Drive Solar stelt een gratis mobiliteitsscan (ter waarde van €1.000,-) en €1.500,- korting op een laadpaal ter beschikking.

Desko

Desko biedt kantoorinrichting (ter waarde van €1.500,-) en een een circulaire waardescan ter waard van €1.000,- aan.

SolarEis

SolarEis stelt een specialistisch onderzoek en adviesrapport op locatie ter waarde van €3.000,- beschikbaar.

Studio Solarix

Studio Solarix biedt een gratis conceptsessie voor een halve dag met vormgever en architect (uitkomst: voorstel voor gewenste uitstraling en mogelijkheden m.b.t. gevel) ter waarde van €1.500,- aan.

OPPS

OPPS biedt een complete quick scan geheel gratis aan.

Ionair

Ionair stelt meerdere dingen gratis beschikbaar: een locatiecheck voor de toepasbaarheid van het Ionair-luchtbehandelingskasten, een gratis besparingsscan en twee jaar lang monitoren t.b.v. het binnenklimaat.

Optisolar PVT

OptiSolar PVT biedt een thermodule energieblok voor op het dak of de gevel (incl. aansluitadvies) ter waarde van €5.000,- aan.

A&A Lighting & Tools

A&A Lighting & Tools biedt in totaal 25% korting op alle LED-verlichting aan.

Van Scherpenzeel/Returnity

Van Scherpenzeel/Returnity biedt een gratis grondstoffenscan aan, die inzicht geeft in de afvalstroom en de kosten die er bespaart kunnen worden.

Desso

Desso stelt een gratis vloerenplan voor gezond binnenklimaat beschikbaar.

de nieuwe draai

de nieuwe draai stelt het E-team een dag beschikbaar, met als resultaat aanbevelingen met concrete en snelle oplossingen om ambities te realiseren.

draaijer+partners

draaijer+partners biedt € 2.000,- korting op de  begeleiding bij het zelf-assessment van BREAAM, dat een praktische leidraad en actieprogramma oplevert die laat zien hoe BREAAM-oplossingen gerealiseerd kunnen worden.

Ook biedt draaijer+partners een gratis quick scan aan die laat zien welke smogelijkheden er zijn om voor zonnepanelen te kiezen, aangevuld met gratis begeleiding bij de subsidieaanvraag.

Aanjaagfonds Energieprojecten EBU

Het Aanjaagfonds Energieprojecten vanuit EBU stelt drie uur advies bij het opstellen van de business case beschikbaar.

Province Utrecht

Provincie Utrecht biedt een Quick Scan ‘wasstraat duurzaamheid’ met daarin een verduurzamingsopgave, de businesscase en de mogelijke vervolgstappen aan.

Op woensdag 24 mei vindt er in het kader de Healthy Urban Office Challenge een speciaal evenement plaats. Naast de presentatie van de tien finalisten en een inspirerende speech van keynote Thomas Ummels (OVG Real Estate) wordt de winnaar van de Healthy Urban Office Challenge 2017 bekend gemaakt. U kunt u hier aanmelden voor dit evenement.