Hallo, wij zijn de nieuwe draai. Wij willen in Nederland van elk gebouw een energieopwekker maken.

Het E-team

Jouw gebouw energieopwekkend maken? Ja, dat kan zelfs kostenbesparend! Ons E-team vindt binnen een dag uit welke quick-wins en langetermijnoplossingen winst voor jouw gebouw kunnen opleveren. Nodig ze uit!

Xander Meijer


Gezonde oplossingen

Uit de luie stoel

Staan werken is goed voor de gezondheid, en zorgt voor meer energie en productiviteit. Uit die luie stoel dus!

Kies voor kleur

Door de juiste kleuren te kiezen kan men zich vele malen prettiger voelen op een plek, waaronder scholen en ziekenhuizen.

Hollen door de gangen

Bewegen op het werk wordt steeds belangrijker. Door het kantoor zo in te richten dat bewegen wordt gestimuleerd kan veel winst worden geboekt.

Eet gezond

Een gezond gebouw zorgt voor gezond eten voor zijn mensen. Een saladebar in plaats van soep- en snoepautomaten is een goede investering.


Sociale oplossingen

De leefbaarheidsraad

Actieve betrokkenheid en inspraak van leerlingen, patiënten of personeel leidt tot een beter gebouw. Stel daarom een leefbaarheidsraad op in het gebouw.


Energieke oplossingen


Circulaire oplossingen

Een flexibel casco

Een flexibel casco stelt een gebouw in staat eenvoudig van functie te veranderen, en zorgt voor een langere levensduur, een hogere waardevastheid en verlaagt het vastgoedrisico.

Besteed de rekening uit

Door samen te werken met een Circular Energy Service Company (CESCo) investeer je in een duurzame kantoor en besteed je de rekening uit.


Slimme oplossingen