Bouw mee aan de energieopwekkende onderwijsomgeving van de toekomst

Met het project Energiehub050 bouwt een samenwerking van onderwijsinstellingen, overheden en het bedrijfsleven in Groningen een experimentele leeromgeving die voorlopers in de energietransitie opleidt.

Dit tijdelijke proef- en oefencentrum moet studenten en docenten inspireren om vorm te geven aan de toekomst. Energiehub050 wil zelf een lichtend voorbeeld zijn van hernieuwbare energie, circulair bouwen en innovatieve materialen. Daarom doen we een open call aan duurzame bedrijven en professionals die bij ons hun innovaties willen testen en implementeren. Werk je aan circulair isolatiemateriaal, de volgende generatie warmtepomp, of lever je een bouwpakket dat je over acht jaar weer komt ophalen? Schrijf je in en bouw mee aan de energieopwekkende onderwijsomgeving van de toekomst.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project, de procedure en selectiecriteria? Klik hier voor het informatiepakket. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar Marco Sotthewes: marco@denieuwedraai.nl.

Schrijf je in

Op maandag 25 april om 12:00 uur sluit de inschrijving en worden alle inzendingen beoordeeld door een expertpanel dat bestaat uit vertegenwoordigers van partijen achter Energiehub050. Met het verzenden van bovenstaand formulier verklaar je akkoord te gaan met de spelregels.

Click or drag a file to this area to upload.
Maximaal 2 MB, alleen JPG, PNG en PDF toegestaan.
Click or drag a file to this area to upload.
Maximaal 2 MB, alleen PDF toegestaan.