Healthy Urban Office

Een groen en gezond schilderij aan de muur

In het kader van de Healthy Urban Office Challenge, die kantoren uitdaagt en op weg helpt richting een groen, gezond en slim gebouw, presenteert de nieuwe draai duurzame oplossingen en energieopwekkende tools.

Nummer 1: Groene schilderijen van De Koninklijke Ginkel Groep.

Groen wordt steeds belangrijker in het binnenklimaat van gebouwen. Zo draagt het bij aan de luchtkwaliteit en de leefbaarheid. De Koninklijke Ginkel Groep komt nu met de ideale groenvoorziening voor kantoren.

De Koninklijke Ginkel Groep is expert op het gebied van groenvoorziening en zeer actief met het duurzaam vergroenen van leefruimte en gebouwen. Een van hun producten: ‘een groen schilderij‘. De verticale groenvoorziening in schilderijvorm -in alle soorten en maten- hangt aan de muur en zorgt voor een verfraaiing van de leefomgeving doordat het zowel levendigheid als rust brengt. Het schilderij van planten is een ‘live picture’, waarbij de lijst eveneens fungeert als waterreservoir: zo hoeft het maar eens per maand water.

Planten zorgen voor hogere productiviteit

Wat misschien wel nog belangrijker is, is dat de aanwezigheid van planten zoals in het geval van een groen schilderij aantoonbare voordelen voor de leefbaarheid van de omgeving met zich meebrengt. Groenvoorziening in een gebouw zorgt voor een betere luchtkwaliteit; een verlaging van het achtergrondgeluid; en een productiviteitsstijging onder werknemers. Een groen schilderij is dus niet alleen gezellig, maar zeker ook gezond!

De aanwezigheid van groen in een ruimte leidt tot een productiviteitsstijging onder werknemers.

Een groen schilderij (72×72 cm.) is verkrijgbaar vanaf €500 inclusief montage. Speciaal voor de Healthy Urban Office Challenge stelt De Koninklijke Ginkel Groep een ‘live picture’ gratis beschikbaar voor de winnaar, om bij te dragen aan een gezond gebouw.

In het kader van de Healthy Urban Office Challenge Utrecht presenteren we dit voorjaar een reeks inspirerende tools die elk kantoor kan helpen energieopwekkende omgevingen te worden.
Lees hier meer over de Challenge.