KantorenPharos

Dynamic Spaces: laat energie stromen

Dynamic Spaces is een specialist in het creëren van gezonde gebouwen in harmonie en balans met de gebruikers. Oprichter Aniel Ramjanam is Feng Shui Master en specialist in gezonde en feel good woon- en werkomgevingen. Zijn complete wellbeing plan vormt de basis bij de inrichting van Pharos. Een plek waar je energie van krijgt.

Alles is verbonden

De mens is onderdeel van de natuur, maar alles wat we bouwen is onnatuurlijk. Met de kennis van de Qi-Mag Feng Shui herstellen we de natuurlijke balans tussen mens en omgeving. In Pharos staat deze Feng Shui filosofie centraal. De vormen, de beplanting, het materiaalgebruik, de verlichting, de kleuren, de zuivere lucht, aan werkelijk alles is gedacht. Het resultaat is een gebouw dat voelbaar energie geeft.

3000 jaar ervaring

Feng Shui is een 3000 jaar oud Chinees gedachtegoed dat zegt dat je leef- en werkomgeving invloed heeft op je gevoel en welzijn. Het creëert een natuurlijke balans door een harmonisch geheel van vloeiende energie en organische vormen. De filosofie is gebaseerd op een evenwicht van energie. Feng betekent wind en Shui betekent water. Een goede balans zorgt voor gezondheid, harmonie en succes.

Wil je een stukje vitaliteit mee naar huis nemen?

– Gebruik zachte aardetinten
– Zet je zithoek tegen een wand
– Zorg voor open ruimtes, zodat de chi vrij door je huis kan stromen