KantorenPharos

COARE: CO-creëren, CO-realiseren

Als je start vanuit een gezamenlijke visie en niet vanuit een masterplan, heb je een aannemer nodig die kan werken vanuit co-creatie. Een verouderd kantoorpand ombouwen tot de werkomgeving van de toekomst vergt goede samenwerking. Aannemer COARE bracht in Pharos alle opgaven samen en zorgde voor een soepel verloop van deze complexe transformatie.

Constructief vanuit het hart

Het is een flinke puzzel om een geheel te creëren vanuit dertig partijen die allemaal een deeloplossing hebben voor de gezondste werkomgeving van de toekomst. De perfecte uitdaging voor de enthousiaste doeners van COARE. Door goed te luisteren, aandacht te hebben voor elke partij en door vanuit het hart constructief te zijn is het COARE gelukt om de verschillende innovaties een plek te geven.

Daadkrachtig in de uitvoering elastisch van geest

Verdiepingsvloeren uitsnijden, de hoeken van het gebouw afronden, een nieuwe gevel creëren met Solarix-panelen. Stuk voor stuk goede ideeën. Maar hoe zorg je ervoor dat dit allemaal op het juiste moment samenkomt? COARE zorgt ervoor dat al deze ingrijpende transformaties werken en blijven werken. Daadkrachtig in de uitvoering elastisch van geest.