Kantoren

Welkom in Pharos! De toekomst van werken

Afgelopen jaar hebben we met veel energie gewerkt aan de transformatie van kantoorgebouw Pharos in Hoofddorp. Cairn Real Estate gaf ons de kans om onze visie over gezond en energieopwekkend werken in het echt gestalte te geven. Met gepaste trots kunnen we melden dat Pharos af is.

Een 360º perspectief op gezond werken

Verf die CO2 opneemt, ramen die energie opwekken, eten dat je fit houdt en nog veel meer. Pharos is ontstaan vanuit samenwerking. In het gebouw zijn innovaties, inzichten en technieken van meer dan dertig partners en leveranciers verwerkt. Nu het gebouw klaar is, vertellen we met trots over de bijzondere innovaties en bedrijven die Pharos de werkplek van de toekomst maken. Dit doen we met een een speciale expositie op de begane grond van Pharos – te zien vanaf 1 maart – en een artikelenserie op deze website. In deze Pharos Healthy Working Showcase zetten we een aantal inspirerende innovaties centraal.

Kubieke meters gezonde werkruimte

Pharos haalt het beste uit werknemers naar boven door een professionele omgeving te bieden die op alle fronten inzet op gezond werken – lichamelijk, geestelijk en sociaal. Pharos verhuurt geen vierkante meters kantooroppervlak, maar kubieke meters gezonde werkruimte. Dit is uitgewerkt tot in de kleinste details. Of het nou gaat om lucht, licht, water, het eten of bewegen. Deze details zorgen voor de beste prestaties. Dit vormt de toekomst van werken. Pharos ligt op slechts 10 minuten van Amsterdam en biedt alles wat je van een moderne werkplek mag verwachten: flexibele werkruimtes, een levendige community, vierentwintig uur er dag toegang, gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen, een farm-to-table restaurant, een compleet mindfulness- en fitness-programma en vooral een gezonde werkplek in alle facetten.

Together we create the healthiest working community

Reageer op dit artikel