Omgeving

SteenGoed Challenge: Breng samen leven in leegstand!

Ken of heb jij een beeldbepalend leegstaand pand in de provincie Gelderland en wil je dat daar snel weer een nieuwe bestemming voor komt? Doe dan mee met de SteenGoed Benutten Challenge!

Met het programma SteenGoed Benutten werkt de nieuwe draai samen met de provincie Gelderland aan het verminderen van (dreigende) leegstand in dorpen en steden om zo gebieden beter te laten functioneren. Niet voor al het leegstaande vastgoed is meteen een nieuwe functie beschikbaar. In de praktijk komen we voorbeelden tegen van eigenaren die graag iets met een leegstaand pand willen doen, maar geen idee hebben voor een nieuwe invulling van hun pand. Met de SteenGoed Challenge willen we deze mensen graag verder helpen.

Tot 15 maart is het aanmelden van panden mogelijk.  Daarna kiest een vakjury 3 locaties waar we mee aan de slag gaan. Tijdens Startup Delta Summit op 19 april 2018 maken we deze bekend. Vanaf dan kan iedereen komen met nieuwe ideeën en toepassingen voor deze locaties. In september wordt bekend welke plannen winnend zijn en gaan we aan de slag.

Bekijk onze promotiefilm en meld jouw leegstaand pand nu aan op www.steengoedbenutten.nl.

Vragen? Neem contact op met steengoedchallenge@gelderland.nl.

Reageer op dit artikel