KantorenPharos

Pharos Healthy Working Community

Op woensdag 28 maart werd tijdens een speciale bijeenkomst bekend gemaakt welke  partijen deelnemen aan het consortium en de uitdaging aangaan om in Pharos de ‘healthiest working community’ te realiseren. Samen met meerdere Vergezichten wordt binnen Pharos de Healthy Working Community gevormd.

Pharos Consortium

Zo’n honderd partijen reageerden eind 2017 op de oproep om met oplossingen te komen om in een Pharos een gezonde, duurzame werkcommunity te creëren. Met de vier kernwaarden ‘zero waste’, ‘maximum health’, ‘vibrant community’ en ‘total energy’ als leidraad werden dertig partijen uitgenodigd hun ideeën voor Pharos te pitchen. De meest uiteenlopende oplossingen kwamen voorbij: van gezonde Alpenlucht tot meubels van afval en van energieopwekkende verlichting tot apps die ontmoeting en samenwerking stimuleren.

Uiteindelijk is een aantal partijen geselecteerd die samen het consortium vormen en met hun oplossingen aan de slag gaan om van Pharos de gezondste werkcommunity te maken. Het Pharos consortium wordt gevormd door:

Healthy Kern
Incradible
COARE
CUBE Architecten
Dynamic Spaces

Healthy Finishers
Tarkett
Graphenstone
Ecor
Qbiq
Quickpanell

Healthy Working Programma
Inner Brain Control
Energy Up
KONTOU

Healthy Angels
Vital Places
Ecophon
Ztilte
Ionair

Groen
Koninklijke Ginkel Groep
Cloud Garden
Lindenhoff/Moss

Zero Waste
Breedweer
Ecocreation
Quickpanell
Triboo

Smart
Engie
ACS Connected Buildings
Sowebuild
Samsung Solutions
Healthy Workers
Office App

Healthy Working Community

Binnen Pharos is de Healthy Working Community opgericht: een samenwerking tussen de partijen uit het consortium en een aantal Vergezichten, dat de missie heeft om mensen (werknemers) zich vitaal en geïnspireerd te laten voelen in hun werkomgeving. De Healthy Working Community heeft als doel om Pharos op alle mogelijke manieren ‘gezond werken’ te laten omarmen, te onderzoeken en in de praktijk te brengen. De Healthy Working Community bestaat uit:

Pharos Vergezichten
Aniel Ramnajam (Dyanmic Spaces)
Geert Wilmink (CBRE)
Govert Ho (NIPED)
Gyula Öry (Cairn Real Estate)
Harm Edens
John Nederstigt (Gemeente Haarlemmermeer)
Maarten Briët (Cairn Real Estate)
Maria van der Heijden (MVO Nederland)
Mark van Vugt (Vrije Universiteit)
Maurits Groen (Energetika / WakaWaka BV)
Max Christern (MOC Media BV)
Pepijn van der Meulen (Lifeguard)
Wouter van Dieren (Springtij)
Xander Meijer (de nieuwe draai)

Naast de Pharos vergezichten bestaat de Healthy Working Community uit directieleden van de partijen in het Pharos consortium en directieleden van de huurders in Pharos. De Healthy Working Community zal de komende tijd sterk groeien!

 

Bedrijven en organisaties die ook vinden dat personeel vitaal moet zijn om goed te functioneren kunnen zich aan te sluiten bij de gezondste werkcommunity in Pharos. Meer weten? Neem contact op.

Reageer op dit artikel