Kantoren

Het nieuwe kantoor staat in het bos

Werken midden in de natuur, wie wil dat nou niet? KantoorKaravaan biedt de oplossing. Vanaf april trekt een stoet mobiele kantoorunits langs de mooiste natuurgebieden van Nederland. In een rustige natuurlijke atmosfeer wordt werken op die manier gecombineerd met ontspanning. En dat kan de prestaties alleen maar ten goede komen.

KantoorKaravaan biedt inspirerende werkplekken in mobiele off-grid units. Het concept is bedoeld voor freelancers of zzp’ers die gewoon op hun laptop willen werken, maar ook voor bedrijven die eens buiten de vier muren van hun kantoor willen treden. In totaal zijn er 35 werkplekken beschikbaar. De oude caravans die tot kantoorruimte zijn verbouwd, zijn voorzien van alle gemakken. Zonnepanelen zorgen voor elektriciteit, er kan koffie worden gezet en er reist een unit met mobiele toiletten mee in de karavaan. En… ja, er is ook internet. Een mobiel apparaatje zorgt voor een 4G internet-verbinding.

Dat planten de productiviteit op de werkvloer verhogen was al bekend. Wat dat betreft kan het werken midden in de natuur niet anders dan super-productief zijn. De initiators van het project zien dit dan ook als onderdeel van een bredere trend waarin het verbinding zoeken met de natuur een steeds sterkere drijfveer wordt.

Reageer op dit artikel