Healthy Urban OfficeKantoren

Healthy Urban Office Challenge (2018)

In navolging van het succes van vorig jaar wordt dit jaar opnieuw de Healthy Urban Office Challenge (HUOC) georganiseerd: een zoektocht naar organisaties met de meest groene, gezonde en slimme ambities voor hun kantoorgebouw in de regio Utrecht en Amersfoort.

Healthy Urban Office Challenge

De Healthy Urban Office Challenge (2018) is een initiatief van Gemeente Utrecht, Gemeente Amersfoort, Provincie Utrecht en Economic Board Utrecht en daagt organisaties in de regio met gezonde en duurzame plannen uit om deze kenbaar te maken en deel te nemen aan de competitie. De winnaar ziet de ambities beloond worden en krijgt (financiële) steun in het realiseren ervan. Tijdens de editie van 2017 werd Warmtebouw B.V. (Utrecht) gekozen tot hét voorbeeld voor de regio.

De voordelen gezond kantoorgebouw

We zijn een groot deel van de dag op ons werk, waar onder meer binnenklimaat, daglicht, akoestiek bijdragen aan ons welzijn. Een groen, gezond en inspirerend kantoorgebouw draagt bij aan creativiteit en welzijn van medewerkers en verhoogt hun tevredenheid. Een gezond kantoor zorgt ook voor 10 procent hogere productiviteit en kan daarmee bijdragen aan een efficiëntere organisatie.​

 

Voor meer informatie of deelname aan de Healthy Urban Office Challenge (2018), klik hier.

Reageer op dit artikel