Pharos

Evenement: Pharos Pitches

Op vrijdag 19 en dinsdag 23 januari pitchen dertig partijen hun gezonde, slimme en duurzame oplossing om van Pharos de gezondste werkcommunity te maken. Kom ook!

Er is met overweldigende interesse gereageerd op de oproep aan partijen om deel te nemen aan het Pharos Consortium. Uit ruim 80 aanmeldingen is de crème de la crème geselecteerd die hun ideeën voor Pharos zal presenteren.

Pitches

Op vrijdag 19 en dinsdag 23 januari pitchen dertig partijen hun oplossing om van Pharos een energieopwekker te maken. Van duurzame materialen tot slimme warmtesystemen, en van gezonde catering tot groenvoorziening – alles komt voorbij! Een jury bepaalt wie zijn oplossing mag realiseren in Pharos. De pitch-sessies vinden plaats op:

Pitch-sessie #1: vrijdagmiddag 19 januari (tijd volgt)
Pitch-sessie #2: dinsdagochtend 23 januari (tijd volgt)
Pitch-sessie #3: dinsdagmiddag 23 januari (tijd volgt)

Criteria

De pitches worden beoordeeld op drie belangrijke thema’s: samenwerking, ambitie en kwailiteit. Ook wordt van mogelijk toekomstige partners verwacht dat zij met hun oplossing de ambitie hebben om te helpen de kernwaarden van Pharos te realiseren en het gebouw naar een hoger niveau te tillen.

Kom ook!

Benieuwd welke partijen met hun gezonde, duurzame en slimme oplossingen kunnen bijdragen aan Pharos? Kom naar de pitch-sessies! Informatie over deelnemende partijen en exacte tijden volgt snel. Heb je vragen? Neem contact op.

Meer weten over Pharos? Download het informatiepakket hier.

Reageer op dit artikel